Bli med og stans dronekrigen!

Fredslaget på Facebook // Twitter // hjemmeside

ENDELIG logo langflat logo med svart kant

  • Underskriftskampanje: Det finnes flere måter å stanse dronekrigen på. For det første må vi la våre folkevalgte vite hva vi ønsker: Vi vil at Norge skal ta avstand fra dronekrigen og å stanse de norske bidragene til denne! Fortell politikerne dette ved å signere vårt opprop mot dronekrigen her! Jo flere vi er sammen jo sterkere er saken vår – spre oppropet i dine nettverk for å få så mange underskrifter som mulig!
  • Foredrag: Det er dessverre lite tilgjengelig informasjon om dronekrigen og de norske bidragene. Derfor må vi drive folkeopplysning! Ønsker du at Fredslaget skal komme og fortelle mer om dronekrigen der du bor? Ta kontakt med oss på post@fredslaget.no så kommer vi og holder foredrag!
  • Bli aktiv i fredslaget: Fredslaget trenger all frivillig innsats vi kan få. Om du ønsker å jobbe mer med dronekrigen kan du bli med i vår fredspolitiske gruppe. Ta kontakt med Hannah@fredslaget.no for å fortelle hva du ønsker å bidra med og å høre mer om denne gruppa!
  • Bli medlem i Fredslaget: Som medlem betaler du en liten årlig sum og mottar vårt medlemsmagasin fire ganger i året. Bli medlem her.
  • Støtt oss økonomisk: Ved å bli fastgiver blir du “fredsfremmer” – din støtte gir oss mulighet til å jobbe mot dronekrigen og andre fredstema! Bli fredsfremmer her!

 

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s